Jag har gjort en tavla!

Skojjade med Marie och sa att jag tänkte skriva "Chefen" som titel... det hade kanske varit mer passande? Hehe

Kommer med ett mer utförligt inlägg om mitt liv i dagarna, just nu är det minst sagt hektiskt på jobb :-)

Kram på er

Jodå, jag scrappar!

Har scrappat de senaste helgerna - både då jag hade några utav DT här den 30:e augusti, samt under maran 5-7 september. Tänkte inviga min nyinköpta A3 scanner och visa resultatet utav mitt scrappande...
Fatta att man får en A3 scanner för 1200 kronor?!

Här kommer den första. Föreställande mina gullungar Rasmus & Sebastian på hotellrummet i Kastrup. De var så söta när de låtsades att de pratade med varann i mobiltelefon så jag snabbade mig att fota dem :-)
Layout nummer två föreställer Sebastians första fingerdopp i hotellpoolen på ankomstdagen i Bahia Feliz.Tredje ut blir en Layout jag är SÅ nöjd med. Liftade en layout i Scrapbook Trends, minns tyvärr ej namnet på tjejen som stod för den. Vågar dock berätta att min blev snyggare (Hehe, Jante - stick och göm dig!) Tyvärr är det ju så med scanning, att med upphöjda detaljer får man inte verkligt utseende, men ni kanske kan tänka er att den är ganska fin? ;-)Nummer fyra är på mig. Mmmm... längtar tills i december då jag kommer att sitta där igen :-)Nummer fem ut idag blir Sebastian som promenerar i sanden :)Sjätte layouten är på Rasmus som myser i sanden:Och den sista för idag, pappa & Sebastian ser coola ut:Tror jag har en del att lära vad gäller scannern, men håll tillgodo med dessa bilder sålänge :-)

Kram


Men alltså, detta är ju LÖJLIGT!

Haha, helt otroligt... Här sitter man och önskar att man skulle uppdatera varje dag, också är det evigheter sedan jag uppdaterade sist. Och det är ju inte heller så att det beror på att inget hänt.... för MASSOR har hänt.... Men jag har bara inte hunnit!

Idag har varit världens underbaraste söndag!
Vi började morgonen med frukost och bad. På med ordentligt med kläder, stövlar - och ut till skogs med farmor och farfar för att plocka svamp.
Vi hittade en ung Karl Johan men en del gamla. Blodriska fanns det GOTT om på ett ställe. Maj gad. Löjligt mycket - vi plockade bara det allra finaste bland dem.Jag tycker det är så mysigt att promenera i skogen. jag har inget svampöga - men DET har Michael. Han är helt svampificierad... Haha... Jag gör det för naturens skull. Luften, känslorna... tror det är bra för barnen också.

På tal om det. igår var vi och åt hemma hos farmor och farfar (ja eller svärmor och svärfar då :)) Bland annat åt jag ca. en matsked utav en svampsås som de gjort. Inatt fick jag redigt ont i magen och det var faktiskt så jag trodde att jag fått en släng av typ vintersjukan eller nåt. Jag har ju aldrig kräkts, så jag får maximal magsmärta och senare besvär från "andra hållet" om jag blir sjuk. Shit vad jag hade ont. Våndades med världens magknip mest hela natten... Knyter an till detta senare i min lilla historia...

Över till dagens aktiviteter. Efter att vi var klara med den ganska snabba svampplockningen och fika - så åkte jag, Michael och barnen vidare till Skånes Djurpark. Det var "Sinnenas helg" där denna helgen. Kvällsposten-Filuren bjöd på godis i entren.
Första målet var fyrhjuling. Barnen och Michael körde sån, och alla tre tyckte det var lika kul! (Michael ville seriöst köpa en) Haha...
Sen var vi runt och kollade på alla spännande djur. Det är häftgt att bara behöva köra 4 mil för att se varg, lodjur, bisonoxe, vilsvin och andra läckerbitar på riktigt! Varje gång vi är där går jag loss totalt för att sponsra. Köper en massa grejjer som Michael tycker är onödigt.(Jodå han fick frispel på mig - denna gången OCKSÅ!) Haha...
Köper lotter och betalar för en massa aktiviteter. Det måste ju bara få finnas kvar!

Barnen lekte på alla roliga lekplatser (de har riktigt äventyrliga och roliga saker där), och sen red de på häst. Var SÅ glad att vi fick Rasmus att rida. Han har aldrig ridit innan, han har alltid sagt att han inte vill. men denna gången fick vi med hjälp av muta (jaaaa, Nina... en MUTA! ;)) upp honom på en häst. Han behöver självförtroende-boostas ibland. Han tyckte det var jättemysigt!!! Tjohoooo... Jag är överlycklig över att han gjorde det :)

(Har massor mer att berätta om Rasmus men det får komma senare)

Efter djurparken åkte vi på en vänlig restaurang i Höör som vi besökt och gillat tidigare. Åt och hade det mysigt... Innan vi åkte hem :)

Och nu sitter killarna uppe och spelar sitt nya beroende - Cars-spel på datorn. De kopplar ihop det med teven, och så har de spelkonsoller. Och spelet är faktiskt JÄTTEKUL!!!

OK, åter till min magpina inatt. På Skånes Djurpark fanns idag svampexperten Sigvard Svensson. Och han hade utställning med ätliga och giftiga svampar (och allt däremellan) Michael ställde sig i kö för att fråga varför jag fick ont i magen utav Honungsskivling. Det visar sig att såhär ligger det till:

Den ansågs förr ätlig, men har på senare år plockats bort ur många svampböcker för att den kan orsaka lättare magbesvär, möjligen p.g.a. att den är hårdsmält.Jahaaa, det var sista gången jag äter svamp såvida det inte är champinjon, murkla, Karl Johan eller kantarell. De vet jag iaf att jag mår bra utav efteråt :D

Marie & Robert har gjort ett nytt utseende till min blogg, men de busungarna är inte online nu. Men kaaaanske att ni upptäcker en snyggare blogg nästa gång ni kikar in här :D

Kram på er!

Jane

RSS 2.0